Menu Sluiten

Update coronavirus

Lieve bezoekers en volgers van Filmhuis Breda,

Op 28 februari 2020 organiseerden we onze laatste filmavond, niet wetende dat het de laatste filmavond van seizoen 2019/2020 zou zijn. Ondanks dat we, met het oog op de huidige maatregelen tegen het coronavirus, officieel vanaf 1 juni onze deuren voor een klein publiek zouden mogen openen, hebben wij besloten om dat niet te doen. De maatregelen zorgen er namelijk voor dat wij niet de gezellige, muzikale, smakelijke en sfeervolle filmavonden kunnen organiseren zoals je van ons gewend bent.

In plaats daarvan kijken wij vooruit en streven we ernaar om in september het nieuwe seizoen van Filmhuis Breda met een spetterende avond te openen. Wij overleggen met Nieuwe Veste hoe wij onze filmavonden in deze nieuwe situatie op een veilige en leuke manier kunnen vormgeven. Zodra we nieuws hebben, brengen we jullie op de hoogte.

Wij hopen na de zomer iedereen in goede gezondheid weer te mogen ontvangen. Blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

Liefs,

Team Filmhuis Breda

Vrijwilligers gezocht!

Filmhuis Breda is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wil jij ons team van ruim 20 vrijwilligers komen versterken? Bekijk dan de volgende openstaande functies:

 • Medewerker Pers en Communicatie
  Ben jij altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Heb jij een vlotte pen en ben je communicatief sterk? Solliciteer dan naar medewerker Pers en Communicatie.

  KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE VACATURE MEDEWERKER PERS EN COMMUNICATIE

 • Medewerker Techniek 
  Ben jij een handige Harrie die ons technische team kan komen versterken? Filmhuis Breda zoekt een technicus die onze filmevenementen soepel weet te laten verlopen! Heb jij twee rechterhanden, een rugzak vol technische kennis en kunde en oog en oor voor perfect beeld- en geluidskwaliteit? En lijkt het jou leuk om onderdeel uit te maken van een gezellig vrijwilligersteam?

  KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE VACATURE MEDEWERKER TECHNIEK

 • Medewerker Catering
  Ben jij een geboren regelaar? Staat het onderhouden van contacten bovenaan jouw agenda? Dan is de functie Medewerker Catering wellicht iets voor jou! Maak afspraken met betrekking tot thema, data, hoeveelheden, prijzen, servies en het menu van de filmavond.

  KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE VACATURE MEDEWERKER CATERING

Wat bieden wij:

 • Gratis naar de film
 • Fantastische borrels
 • Gezellig en leuk team vrijwilligers
 • Ervaring/filmkennis ontwikkelen

Heb jij een interesse in een van de functies? Stuur dan je CV en korte motivatie naar chiel@filmhuisbreda.nl. Heb je behoefte aan meer informatie? Mail dan naar chiel@filmhuisbreda.nl of bel Chiel Rottier 06-53784318.

Cadeaubon van Filmhuis Breda

Is je buurvrouw binnenkort jarig, zoek je nog een origineel kerstcadeau of wil je een goede vriend of vriendin bedanken? Dan koop je natuurlijk een cadeaubon van Filmhuis Breda! Voor slechts € 8,50 geef je iemand een toegang tot een film naar keuze. De cadeaubonnen van Filmhuis Breda zijn verkrijgbaar aan de kassa op onze filmavonden of te bestellen door te mailen naar info@filmhuisbreda.nl.

Filmmakers en muzikanten gezocht!

Wij zijn steeds op zoek naar actuele en bijzondere films. Ben je net afgestudeerd aan de filmacademie en wil je graag jouw afstudeerfilm vertonen? Ben je een filmliefhebber met een aantal leuke filmsuggesties? Of speel jij in een band, ben je een singer-songwriter of zing in je koor en zoek je een leuk publiek om voor te spelen? Dan horen we graag iets van je! Mail jouw voorstel naar info@filmhuisbreda.nl.