Menu Sluiten
filmhuis-breda-nieuwsbrief

Filmhuis Breda op vakantie

Ook Filmhuis Breda gaat genieten van een fijne zomer. Niet getreurd, want in september komen we weer terug met een goed gevuld programma! Wil je als eerste weten wat we na de zomerstop draaien? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of like onze pagina op Facebook. Fijne vakantie!

Cadeaubon van Filmhuis Breda

Is je buurvrouw binnenkort jarig, zoek je nog een origineel kerstcadeau of wil je een goede vriend of vriendin bedanken? Dan koop je natuurlijk een cadeaubon van Filmhuis Breda! Voor slechts € 8,50 geef je iemand een toegang tot een film naar keuze. De cadeaubonnen van Filmhuis Breda zijn verkrijgbaar aan de kassa op onze filmavonden of te bestellen door te mailen naar info@filmhuisbreda.nl.

Filmmakers en muzikanten gezocht!

Wij zijn steeds op zoek naar actuele en bijzondere films. Ben je net afgestudeerd aan de filmacademie en wil je graag jouw afstudeerfilm vertonen? Ben je een filmliefhebber met een aantal leuke filmsuggesties? Of speel jij in een band, ben je een singer-songwriter of zing in je koor en zoek je een leuk publiek om voor te spelen? Dan horen we graag iets van je! Mail jouw voorstel naar info@filmhuisbreda.nl.

Vrijwilligers gezocht!

Ben jij een handige Harrie die ons technische team kan komen versterken? Ben jij een charmante barvrouw of barman die onze bezoekers van drankjes en snacks kan voorzien? Of heb jij een andere kwaliteit die Filmhuis Breda goed kan gebruiken? Meld je dan aan als vrijwilliger! Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken. Meer weten?