Menu Sluiten
Video afspelen

7 juni 2020 | sunday cinelunch

Lieve bezoekers en volgers van Filmhuis Breda,

Op 28 februari 2020 organiseerden we onze laatste filmavond, niet wetende dat het de laatste filmavond van seizoen 2019/2020 zou zijn. Ondanks dat we, met het oog op de huidige maatregelen tegen het Coronavirus, officieel vanaf 1 juni onze deuren voor een klein publiek zouden mogen openen, hebben wij besloten om dat niet te doen. De maatregelen zorgen er namelijk voor dat wij niet de gezellige, muzikale, smakelijke en sfeervolle filmavonden kunnen organiseren zoals je van ons gewend bent.

In plaats daarvan kijken wij vooruit en streven we ernaar om in september het nieuwe seizoen van Filmhuis Breda met een spetterende avond te openen. Wij overleggen met Nieuwe Veste hoe wij onze filmavonden in deze nieuwe situatie op een veilige en leuke manier kunnen vormgeven. Zodra we nieuws hebben, brengen we jullie op de hoogte.

Wij hopen na de zomer iedereen in goede gezondheid weer te mogen ontvangen. Blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

Liefs,

Team Filmhuis Breda

C'est ça l'amour

JAAR 2018
REGIE Claire Burger
DUUR 98 minuten
MET Bouli Lanners, Justine Lacroix en Sarah Henochsberg
TAAL Frans (Nederlands ondertiteld)

Mario verlangt terug naar zijn vroegere gezinsleven. Met de hoop deze te kunnen herstellen, geeft hij zich op voor een theaterproject waar zijn ex-vrouw werkt. Hij belooft haar niet in de weg te lopen, maar ondertussen staat hij wel in haar schijnwerpers, te praten over zijn gevoelens. Ondertussen weet hij zich geen raad met zijn twee tienerdochters en dat gevoel is wederzijds.

C’est ça l’amour is een intiem familiedrama van de Franse regisseuse Claire Burger, waarin een vader alles op alles zet om zijn gezin bijeen te houden. Een ontwapenende film over liefde en loslaten, acceptatie en herontdekken.